Max Payne 3 Rockstar'a 105 Milyon Dolara Mâl Oldu

Max Payne 3'te Rockstar Games adının olması mutluluk verici
08.09.2011 23:28 Alkan Adakaner


     Max Payne 3'ü Rockstar Games'in geliştirmesi oyuncular için büyük bir şans. Ne de olsa Rockstar Games oyun dünyasının en ciddi ve kaliteli firmalarından birisidir. Her ne kadar oyunlarını uzun zaman diliminde geliştirseler de 1. sınıf oyunlarla karşımıza çıkacaklarını bilmek bizi rahatlatıyor.
 
     Tabi uzun süre geliştirilen oyunların maliyeti doğal olarak fazla oluyor. Max Payne 3 de maliyeti bir hayli fazla olan oyunlardan birisi. Sterne Agee adlı analiz firmasından Arvind Bhatia'nın açıklamasına göre Max Payne 3'ün maliyeti yaklaşık 105 milyon dolar. 

     Rockstar Games'in maliyeti karşılaması için bile yaklaşık olarak 4 milyon adet oyun satması gerekiyor. Analistler ise ilk iki oyunun toplam satış rakamının 7 milyon olmasına karşın Max Payne 3'ün 4 milyon rakamını çok rahatça geçeceğine inanıyor.

     Mart 2012'de piyasaya çıkacak olan oyundan beklentiler bir hayli yüksek. Eğer Rockstar Games beklentileri karşılarsa oyunun satışları oldukça yüksek olacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler