Max Payne 3'ün Multiplayer Modundan İlk Video!

28.03.2012 19:51 Levent Polater

 
    Rockstar, söz verdiği gibi merakla beklenen Max Payne 3'ün multiplayer'ı ile ilgili tanıtım videosunu yayınladı.
 
     Tek kişilik etkileyici bir senaryo hedefleyen geliştirici Rockstar Vancouver, bir yandan da uzun soluklu bir multiplayer oluşturma peşinde. Peki çoğu TPS'de gördüğümüz ve Gears of War, Uncharted dışında pek de söz sahibi olmayan TPS multiplayer kategorisine nasıl ayak basmayı düşünüyor Max Payne 3? Bunun için Vancouver stüdyosunun özel birkaç fikri var.
 
    Bilindiği gibi Max Payne ile tanıştı ağır çekim oynanış mekanizmasıyla oyun dünyası. Bu furya daha sonra birçok oyunda karşımıza çıktı ve Max Payne 3'te de "Bullet time" yerini koruyacak gibi görünüyor. Hatta multiplayer'a da geleceğini öğreniyoruz bu özelliğin. İlk başta bu fikir oldukça kafamı karıştırdı çünkü zamanı durdurduğumuzda bunun yalnızca kendimiz için gerçekleşmesi gerekiyor, "karşı oyuncuların zamanı bu esnada nasıl normal akışında seyredebilir ki?" diye düşündüm. Rockstar'ın kafasındaki multiplayer "Bullet time"ının şöyle işleyeceğini öğreniyoruz; Yalnızca görüş alanınızdaki oyuncular ve siz ağırlaşacaksınız. Bu ne mi demek oluyor? Bullet time'ı aktive ettiğinizde arkanızda birinin olmadığından emin olun!

    Her şey bir yana, bu tarz bir oynanışın avantajlarından ve dezavantajlarından da konuşmak gerekiyor. Kulağa eğlenceli geldiği kesin, peki tutar mı? Bunu ancak oynayarak göreceğiz gibi duruyor. Bu arada Rockstar'ın "Bullet time" dışında farklı "burst" bonuslarının bulunacağı detayını da veriyor.
 
    Gang Wars ve Payne Killer adlı 2 Max Payne 3 multiplayer moduna da bu videoda ışık tutulmuş. Gang Wars, 2 takım tabanlı bir deathmatch oyunu olacak. Bu modda çeşitli görevlerle ve farklılaşan rastgele ufak senaryo akışlarıyla karşılaşılacak. Payne Killer'da ise Max Payne ve Raul Passos'u kontrol eden 2 oyuncu karşısına diğer oyuncuları alacak ve Bullet Time+painkiller'larla hayata tutunmaya çalışacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler