Max Payne 3'ün PC Sürümüne Yeni Görseller

25.05.2012 18:05 Samet Konuksal


     1 Haziran'daki çıkışına doğru yaklaşan Max Payne 3'ün PC sürümü adına tanıtımlar daha da hızlanmaya başladı. PC sürümünün tanıtımı adına farklı bir bütçe ayıran Rockstar, oyun adına yeni görüntüler yayınladı.
 
     Oldukça yüksek sistem gereksinimi istemesiyle birlikte PC oyuncularından tepki gören Max Payne 3, bu görüntülerde aslında nedeni bizlere sunuyor. PC sürümünden yüksek çözünürlü haliyle yayınlanan ekrean görüntülerinde ayrıntılı detay gözlere çarpıyor.
 
     Bu arada, tanıtımdan bahsettik, Rockstar PC'ciler için bir de video müjdesini verdi. Belirtilenlere göre çok yakında oyunun PC sürümüne özel bir video, PC oyuncularını bekliyor olacak.
 
    Herneyse, sizleri daha fazla oyalamayıp Max'in PC'lerde yaptıklarıyla baş başa bırakalım;
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 3 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 5 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler