Microsoft da Cyberpunk 2077 için İade Politikasını Genişlettiğini Açıkladı

18.12.2020 20:58 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Cyberpunk 2077'ye özel olarak Microsoft Store'un mevcut iade politikasını genişlettiğini ve oyunu Microsoft Store'dan satın almış tüm kullanıcıların iade talebini kabul edeceğini duyurdu.
 
"Xbox'ta her oyuncunun beklediği deneyimi aldığından emin olmak için mevcut iade politikamızı genişletiyoruz ve yeni bir bildiriye kadar, Cyberpunk 2077'yi Microsoft Store'dan dijital olarak satın almış olan herkese tam para iadesi sunuyoruz."

"CD Projekt RED'in Cyberpunk 2077'yi yayınlamak için son derece zor şartlar altında sıkı bir şekilde çalıştığını biliyoruz fakat bazı oyuncuların önceki konsollarda yaşadığı deneyimden memnun olmadığının farkındayız. Bugüne kadar, iade talebinde bulunan müşterilerin büyük bir çoğunluğuna geri ödeme yapmıştık."

İade talebi oluşturmak için buradaki adımları izleyebilirsiniz.
 
Sony de bu sabah Cyberpunk 2077'yi PlayStation Store'da satıştan kaldırdı ve herkesin iade talebini kabul edeceğini açıkladı. PlayStation Store'un aksine Microsoft Store'da oyunun satışına devam ediliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler