Minecraft Modu Oyun İçinde PC Kurmanıza Olanak Sağlıyor ve Doom Oynayabiliyorsunuz

27.07.2020 11:25 Gazali Çetinkaya

 
1993 yılında çıkışını gerçekleştiren Doom yazıcı, osiloskop, ATM, MP3 oynatıcı, dijital kamera ve piyano üzerinde oynanabiliyor ve artık Minecraft'ın içinde oynamak da mümkün.

delta2force adlı kullanıcı tarafından oluşturulan Minecraft modu VM Computers, ücretsiz ve açık kaynak sanal makine yazılımı VirtualBox'ı kullanarak Minecraft'ın içinde Windows 95 işletim sistemine sahip bir PC kurmanıza olanak sağlıyor ve bu PC'de Doom oynanabiliyor.

VM Computers modu indirme linkine, kurulum detaylarına ve oyun içinde gerekli olan parçalara ve işlemlere buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 6 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 7 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 8 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler