Minecraft filmi 2025 yılında hayranlara sunulacak

06.04.2023 17:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir süredir arka planda geliştirilen ve uzun bir süre haber alınamayan Minecraft filmi için yeni bir vizyon tarihi verildi. 4 Nisan 2025'te hayranlara sunulacağı belirtilen filmde Aquaman'den Jason Momoa'nın yer alacağı bildiriliyor. Şu anda projede yer alacak diğer aktörler hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor.
 
Yıllardır üzerinde çalışılan proje
 
 
 
Minecraft film projesi yıllarca süren bir çalışmaya dayanıyor. On yılı aşkın bir süredir yanımızda olan Minecraft yıllar içinde yüz milyonlarca satarak tüm zamanların en popüler oyunu haline geldi. Şimdi ise bu popülerlik beyaz perdeye aktarılıyor. Minecraft filmi artık gerçek olmaya bir adım daha yaklaşıyor ve hayranları heyecanlandırıyor.
 
ComicBook.com tarafından yayınlanan bir raporda, Warner Bros.'un en az on yıldır bir Minecraft filmi üzerinde çalıştığı ortaya çıkıyor. Şimdiye kadar birkaç stüdyo haricinde Minecraft'ın bu büyük başarısından yararlanmaya çalışmadı. 
 
Blok tabanlı Minecraft oyununun filmi canlı aksiyon uyarlaması olması bekleniyor. Ancak bu konu hakkında herhangi bir detay yer almıyor. 
 
Peki sizin Minecraft filminden beklentiniz nedir? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler