Minecraft İçin Cyberpunk 2077 Haritası

16.12.2019 21:08 Özgür Eroğlu

 
Dilediğiniz şehri, ortamı, yapıyı yeteneğiniz ve hayal gücünüzün sınırları çerçevesinde yaratabildiğiniz Minecraft oyunu için yeni bir harita yapılıyor. Bu harita ise Cyberpunk 2077'den esinlenerek yaratılmış.
 
Bu harita tamamen Cyberpunk 2077'nin Night City haritası şeklinde değil. Ancak hem bazı yapılar hem de fikir olarak Cyberpunk 2077'ye ait. Neon temalı gayet güzel bir şehir yaratılmış ve yakın zamanda bu şehrin içerisinde dolaşabileceksiniz.
 
Bu harita için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Harita 25 Aralık'ta yayınlanacak. Özellikle RTX teknolojisi ile birlikte çok keyfili bir harita olacak gibi duruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler