Minecraft'a PlayStation VR Desteği Geliyor

07.09.2020 17:24 Gazali Çetinkaya

 
Sony ve Mojang, Minecraft için PlayStation VR desteğinin yolda olduğunu duyurdu.
 
Mojang'tan Roger Carpenter tarafından belirtilene göre, Minecraft sanal gerçeklikte orijinal oyunun %100 aynısı. Herhangi bir içerik çıkartılmamış.
 
Sanal gerçeklik deneyimini kendinize göre ayarlayabilmeniz için birçok yeni ayar ve rehber bulunacak ve oynamak için iki ana yol sunulacak: VR: Sürükleyicilik ve Oturma Odası modları.
 
Oyuncular DualShock 4 kontrolcüsüyle hareket, craft ve diğer işlemleri gerçekleştirecek. Oyuna daha önce Oculus Rift, Windows Mixed Reality ve Gear VR desteği gelmişti. SkyBox Labs de PlayStation VR için optimize etti.
 
PlayStation VR desteği bu ay içerisinde yayınlanacak ücretsiz güncelleme ile eklenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 7 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler