Minecraft'ın PS Vita Sürümü için Video Yayınlandı

14.08.2014 12:12 Tunahan Başol


     PC'de gördüğü ilgiden daha fazlasını konsol tarafında gören Minecraft, hemen her konsol için hazırlandığı gibi Vita için de hazırlanıyor. Eğer oyunun Vita'da nasıl göründüğünü merak ediyorsanız, PlayStation tarafından tam da sizin için bir video yayınlandı.
 
      Minecraft'ın PS Vita sürümünün, aynı oyunun PS4 ve Xbox One sürümlerinde olduğu gibi net bir çıkış tarihine sahip olmadığını belirtelim. Ancak yaşanana gelişmelere bakılırsa, ağustos ayının sonuna doğru sürpriz bir çıkış görebiliriz.
 
     Ayrıca oyunu PS3'te alan kullanıcıların Vita için ekstra para vermeyeceğini, PlayStation 4 sürümüne geçiş için ise 4£'luk bir fiyatın istendiğini belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler