Minecraft'ın Xbox One Sürümünü Çok Yakında Göreceğiz

28.03.2014 20:44 Samet Konuksal


    Platformlarını genişlettikçe oyuncu kitlesini daha da büyüten Minecraft'ı ilk olarak PC'de görmüştük. PC'den çıktığı yolda mobil platformlarda ve konsollarda genişleyen Minecraft'ı yeni nesil konsollarda da göreceğiz. Gelen haberlere göre oyunun Xbox One sürümünün yapım aşaması tamamlanmaya çok yakınmış. 
 
    Yaptığı açıklamalarda Xbox markasının yetkili isimlerinden Phil Spencer, "Geçtiğimiz gece 4J Studios(Minecraft'ın konsol yapımcısı) ile bir görüşme yaptım. Oyunun Xbox One sürümünün yapım aşamasının gayet iyi ilerlediklerini söylediler. Xbox 360 sürümü için başlangıçta bazı hatalar yapmıştık. Ama yeni nesilde 4J Studios ve Mojang ile sürekli iletişim halinde olacağız." sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 16 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 53 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler