Minecraft'ın Yeni Nesil Sürümleri Ağustos'ta Gelecek, 4.99 Dolara Yükseltme Sunulacak

22.05.2014 18:17 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının fenomen yapımı Minecraft, yeni nesil konsollara da önümüzdeki dönemde çıkışını yapacak. Microsoft ile Mojang, oyunun Xbox One sürümü için yeni bilgiler paylaştı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Minecraft'ın Xbox One sürümü Ağustos ayında piyasaya çıkacak. Oyunun çıkış fiyatı 19.99 dolar olsa da, Xbox 360 sürümüne sahip olan kişilere 4.99 dolar ödeyerek nesil yükseltme seçeneği sunulacak. Minecraft: Xbox One Edition için net bir tarih henüz verilmiş değil.
 
Güncelleme: Microsoft'un duyurusunun ardından Sony tarafından da benzer duyuru geldi. Oyunun PS4 ve Vita sürümü de Ağustos ayında çıkacak. PS3'ten PS4'e yükseltme için de benzer bir fırsat oyunculara sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 9 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler