ModNation Racers'ın Flash Oyunu

14.05.2010 19:47 Ersin Kılıç


 
     Mario Kart oynanışı ile oldukça dikkat çeken ve Sony'nin bu yıl içerisindeki en iddialı ve eğlenceli oyunlarından biri olan ModNation Racers'ın flash oyun sayfası açıldı.
 
     Sony, oyunun Facebook sayfasında oyun için flash ile hazırlanmış mini bir oyun hazırlamış. Bu flash oyun ile birlikte PS3 ve PSP'den önce test sürüşlerine başlayabilirsiniz. Space tuşu ile turbo çalıştırdığımız bu oyundaki dönüşleri ise yön tuşları ile gerçekleştiriyoruz.
 
     20 Mayıs'ta PS3 ve PSP için çıkışını yapacak olan oyunun bu flash ile hazırlanan mini oyununu buraya tıklayarak oynayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ModNation Racers Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler