ModNation Racers'ın PSP Demosu Geliyor

09.05.2010 12:59 Levent Polater

 

modnation
 
    Sony'nin çıkmasına az bir süre kalan aykırı yarış oyunu ModNation Racers'in PSP demo'sunun çıkış tarihi belli oldu.
 
    11 Mayıs'da PSP demosunun çıkacağını belirten Sony, demonun içinde 2 pist, 8 Elite ve önceden yapılmış Mod'lar olacağı, bunların kendine has kart arabaları ve oyunun en çok dikkat çeken "Track Studio" sistemine göz atma şansının bulunacağını açıkladı. 
 
    Oyundaki pistlerin "Lost Temple ve "Flaming Jumps" olacağı belirtildi. Sony'nin bu pistler ile ilgili açıklamasına göre, buralarda epey bir hava, drift ve silah tadı alabileceğimizi söyledi.
 
     ModNation Racers'ın PSP ve PS3 versiyonları aynı anda 25 Mayıs'da çıkıyor. Bu özel oyun ile ilgili sitemizde bulunan lansman sayfasına buradan ulaşabilirken, oyunun ön incelemesini ise buradan okuma şansına sahipsiniz. 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ModNation Racers Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler