Modcular Red Dead Redemption 2 İçin Kendi Undead Nightmare 2'sini Yapıyor

25.11.2019 22:36 Özgür Eroğlu

 
Kasım ayının ilk günlerinde geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olan Red Dead Redemption 2 piyasaya sürülmüştü. oyuna dair en çok merak edilen konular grafikler ve gelecek olan modlardı. Grafikleri oyunun çıkışı ile birlikte görmüş olduk ve modlar da yavaş yavaş çıkıyor. Çok daha kaliteli modların çıkması tabii daha uzun sürecektir.
 
Bu kaliteli modlardan biri de şu anda haberini yaptığımız mod. Daha önce serinin ilk oyunu için yayınlanan Undead Nightmare ek paketi, oldukça beğenilen bir paketti. Modcular ise şimdi bu ek paketi yeni oyun için kendileri modluyorlar. 
 
Şu an için bir çıkış tarihi mevcut değil. Ancak buraya tıklayarak Discord kanalından takip edebilirsiniz. Bahsi geçen modun videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler