Monster Hunter'ın 20. Yıl Dönümüne Özel Etkinlik Duyuruldu

04.03.2024 13:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma serisi Monster Hunter 20. yaşına giriyor. Yeni yaşına özel bir program 12 Mart Türkiye saati ile 14:00'te gerçekleştirilecek ve bu programı YouTube üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Etkinlikte yeni oyun duyuruları yer almayacak 
 
 
 
Açıklanan bilgilere göre özel program 2 saatlik bir süreyi kapsayacak. Burada yeni oyun duyuruları veya Monster Hunter Wilds ile ilgili haberler yer almayacak. Yayında, 2023 yılının sonunda yapılan resmi oylamaya göre oyuncuların en sevdiği 10 canavar açıklanacak, Monster Hunter serisinin yönetmenleriyle bir konuşma oturumu yapılacak ve 1 Mart'ta Universal Studios Japonya'da başlayan "Monster Hunter USJ Festivali"ne bir bakış atılacak.
 
Öte yandan Monster Hunter'ın 20. yıl dönümüyle ilgili bilgiler, özel konuklar ve daha fazlası yer alacak. Serinin hayranıysanız elbette bu yayını kaçırmak istemeyeceksiniz. Dolayısıyla yayın gününü beklemeye alabilir ve 2 saatlik özel programı izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler