Summer Game Fest 2024 Etkinliği Geliyor: Tarih Belli Oldu

14.03.2024 18:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Geoff Keighley'in sunumunu yapacağı Summer Game Fest 2024 etkinliği resmi olarak duyuruldu. Canlı yayın sunumu 8 Haziran tarihinde TSİ 00:00'da YouTube, Twitch ve daha fazla platformdan izlenebilecek. Etkinlik ayrıca 2 saat sürecek.
 
Yeni oyun duyuruları, fragmanlar ve dahası 
 
 
 
İki saat sürecek olan etkinlik kapsamında yeni duyurular, fragmanlar ve daha fazlası yer alacak. Bunun dışında en çok beklenen oyunlara ilk bakış ve oyun endüstrisinde meydana gelecek gelişmelere yer verilecek. Sunumun hemen ardından oyun geliştiricilerinden ondan fazla oyuna ev sahipliği yapacağı Day of the Devs: Summer Game Fest Edition yayınlanacak.
 
Summer Game Fest 2024 etkinliği kapsamında farklı farklı canlı yayınlar ve etkinlikler de planlanıyor. Katılımcıların ve etkinliklerin tam listesi önümüzdeki aylarda duyurulacak. Summer Game Fest Play Days, Los Angeles şehir merkezinde 8-10 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Yeni bir oyun deneyimi sunmak adına sadece davetlilere açılacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 15 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler