Mortal Kombat ve Diğer Oyunlar Bir Araya Gelir mi?

Santa Monica yetkilileri Mortal Kombat'ta Kratos'un karizmasının çizilmemesi içim Nether Realm'in önerisine ilk aşamada soğuk yaklaşmışlar
25.10.2011 12:02 Alkan Adakaner

 
     Street Fighter vs Tekken'in duyurusu bu türü seven oyuncular için tam anlamıyla sürpriz olmuştu. İki dünyanın karakterlerinin bir araya geldiği oyunlar bazen başarılı olsa da (Marvel vs Capcom serisi) bazen de başarısız sonuçlar alınabiliyor.
 
     Mortal Kombat da daha önce bu tür bir girişimle "Mortal Kombat vs DC Universe" adlı oyunda başka bir dünyanın karakterlerine karşı kendi karkaterlerini ortaya sürmüştü. Bu oyun genel olarak kötü olmasa da MK hayranlarının hoşuna gitmediğini söyleyebiliriz.
 
     Nether Realm patronu ve serinin yaratıcılarından Ed Boon, Street Fighter veya Tekken ile ilgili tüm ekibin hayal kurduğunu, ama Mortal Kombat'ın "yetişkin" içerikli ve kanlı bir oyun olması nedeniyle önlerinde bazı engellerin olduğunu söylüyor.
 
     Dövüş oyunu severlerin her zaman aklının bir köşesinde olan Killer Instinct'in "yetişkin" damgalı ender dövüş oyunlarından olduğunu söyleyen Boon, Mortal Kombat ile diğer dövüş oyunlarının bir araya gelmesi ile ilgili çok sayıda fikirlerinin olduğunu belirtiyor.
 
     Mortal Kombat vs Killer Instinct gibi bir fikir gerçekten de harika olabilir, ama DC Universe gibi bir şeyin bir daha denenmesinin pek de yararlı olacağını düşünmüyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler