Mortal Kombat'tan 10 Dakikalık Oynanış Videosu

01.07.2010 14:18 Alkan Adakaner


 
     Mortak Kombat'ın köklerine döneceği ve 2011 yılında çıkacak oyun için serinin hayranlarının heyecanlandığına eminim. Bu efsanenin yaratıcısı Ed Boon'un liderliğinde NatherRealm Studios tarafından geliştirilen oyunun oynanış videoları büyüleyici.
 
    Eski hızına ve kanlı fatality'lere yeniden merhaba diyen oyun, güçlü bir online oyun sistemi ve 2 kişilik bir takım oluşturacağımız Tag moduyla karşımıza çıkacak.
 
      Scorpion, Milleena, Reptile, Sub-Zero, Kung Lao, Johnny Cage, Night Wolf ve Sector gibi karakterlerin açıklandığı oyunun videosundaki kanlı fatality'ler eminim çok ilginizi çekecektir.
 
    Yalnız Kung Lao'nun Johnny Cage'e fatality yaptığı sahnedeki seslendirmenin çok uyduruk olduğunu söyleyebilirim. 16 bit döneminden kalmış gibi olan seslendirme ve Cage'in fatality sırasındaki hareketleri umarım düzeltilir.
 
     Yeni Mortal Kombat'ın yaklaşık 10 dakika süren oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 3 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 4 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 5 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 6 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler