Ninja Gaiden: Master Collection PC'de 60FPS Kilitli Olacak

03.04.2021 09:33 Gazali Çetinkaya

 
Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 ve Ninja Gaiden 3: Razor's Edge iyileştirmelerle birlikte geri dönüyor ve üç oyun Ninja Gaiden: Master Collection'a dahil olarak piyasaya sunulacak.
 
PC Gamer, Team Ninja yapımcısı Fumihiko Yasuda'ya PC portunun 120FPS ve ultra geniş çözünürlükler destekleyip desteklemeyeceğini sordu.
 
Fumihiko Yasuda'nın belirttiğine göre "Steam versiyonu gelişmiş grafik seçeneklerine sahip olmayacak. 1080p 60fps olarak çalışacak ve eğer donanım gereksinimleri karşılanırsa otomatik olarak 4K 60FPS çalışacak."
 
Fumihiko Yasuda ayrıca PC portunun sadece kontrolcü ile çalışacağını açıkladı. Klavye ve fare desteklemeyecek.
 
Ninja Gaiden: Master Collection 10 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden: Master Collection Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Koei Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler