Nintendo CEO'su Switch'in Fiyatının Düşmeyeceğini Açıkladı

12.11.2019 19:16 Özgür Eroğlu

 
2017 yılında Nintendo'nun piyasaya sürdüğü Nintendo Switch, 2 büyük konsolun yanında kendine yer buldu hatta satış sayılarıyla da bu başarısını kanıtladı. Hem Avrupa'da hem Amerika'da. Nintendo CEO'su Shuntaro Furukawa, konsolun fiyatı hakkında bazı yorumlarda bulundu.
 
Konsol çıkışından bu yana 299 $'a satılıyor ve resmi fiyat hiç değişmedi. Shuntaro Furukawa, konsolun değerini düşürmek istemediklerini bu yüzden de fiyatta bir düşüşe gidilmeyeceğini açıkladı. 
 
Nintendo belli ki konsolunda uyguladığı bu fiyat politikasını oyunlarında da uygulayacak çünkü The Legend of Zelda: Breath of the Wild hala çıkış fiyatına satılıyor. Switch'in en son 40 milyon satışı geçtiğini öğrenmiştik. Fiyat indirimine çok da ihtiyacı var gibi durmuyor.
 
Nintendo'nun Switch Lite konsolu ise 199$'a satılıyor. Önümüzdeki yıl yeni nesil konsolların çıkması ile Nintendo'nun planları ne olacak, merak ediyoruz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler