Nintendo, Epilepsiden Hayatını Kaybeden Çocuğun Abisine Zelda Paketi Yolladı

11.09.2016 15:19 Gazali Çetinkaya

   Zelda hayranı olan iki kardeş E3 2016'da The Legend of Zelda: Breath of the Wild için fragman ve oynanış videosu görmeyi umut ediyordu. Ancak Corey Austin, 31 Mayıs 2016 tarihinde küçük kardeşi Matt'i beklenmedik bir şekilde epilepsi hastalığından kaybetti.
 
   Kardeşinin ölümü üzerine de Corey Austin, Zelda Informer adlı siteden Zelda'nın ikisi için büyük bir anlam ifade ettiğini belirten hüzün dolu bir mesaj yayınladı ve bu durumu gören Nintendo hayatını kaybeden çocuğun abisine oldukça hoş bir Zelda paketi yolladı. 
 
 
   Corey Austin, paylaştığı duygusal mesajda ise kardeşinin kontrolcüyü ilk tutuşundan beri epik ve büyülü maceraları sevdiğini, kardeşiyle birlikte her zaman Nintendo ve Zelda hayranı olduğunu belirtmişti. 23 yaşında hayatını kaybeden kardeşinin kendisi için en iyi arkadaş olduğunu da belirten Corey Austin, eskiden Mario ve Luigi, Wolf Link ve Link gibi olduklarını da söyledi. 
 
   Ayrıca Corey Austin E3'te yeni Zelda'nin videosunu izlerken oyunun kardeşiyle daha önce tahmin ettikleri gibi olduğunu ve ,eğer bunları görseydi eminim çok sevecekti, tarzında bir yoruma da mesajında yer vermişti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler