Notch'un Malikanesi Minecraft'a Tasarlandı

23.12.2014 16:36 Tayfun Kumaş

 
    Minecraft'ın yaratıcısı Markus "Notch" Persson, oyunu Microsoft'a 2.5 milyar dolara sattıktan sonra firmadan ayrılmıştı ve geçtiğimiz cuma günü ise Kaliforniya/Beverly Hills'teki en pahalı evi satın almıştı.
 
    Bu malikane için Beyonce ve Jay-Z gibi ünlü müzisyenleri bile geride bırakan Persson, bu malikaneyi 70 milyon dolara satın alarak oyun gündemini birkaç günlüğüne meşgul etmeyi başarmıştı.

    Bir Minecraft tutkunu olan Dan Bovey, haftasonu boyunca Minecraft ile uğraşarak Notch'un evini tamamen oyuna tasarladı. Bunu da YouTube kanalı üzerinden oyunculara sundu. Bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

    Ayrıca Notch, Minecraft ile iyi bir oyun fikrinin bir insana neler katabileceğini göstermiş oldu. Bir de bu evin Grand Theft Auto V'teki Vinewood Hills bölgesindeki Franklin'in sonradan satın aldığı benzer bir ev olduğunu ve Dan Bovey'in de Franklin'in evini daha önceden Minecraft'a hazırladığını da hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 19 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 56 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler