Oscar 2021 Ertelenebilir

20.05.2020 12:02 Özgür Eroğlu

 
Koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl içerisinde düzenlenecek olan neredeyse her etkinlik ya iptal edildi ya da dijital olarak düzenleneceğini açıkladı. Önümüzdeki yıl ne olacağı belli olmasa da çoğu insan normale döneceğimizi düşünüyor. En azından umuyor.
 
Salgından en çok etkilenen sektörlerden biri de sinema sektörü. Sinema sektörünün en önemli ödüllerinden ve etkinliklerinden biri olan Oscar da bu durumdan etkilenebilir. Variety'nin son raporuna göre Şubat 2021'de düzenlenecek olan Oscar 2021'in ertelenme ihtimali var. Hatta büyük bir ihtimalle ertelenecek. 
 
Ertelenmenin birincil sebebi çok fazla insanın bir arada olacağı bir etkinlik olması. İkincil sebebi ise, salgından dolayı filmini vizyona sokamayan veya yapım aşamasına devam edilemeyen filmlerin çok fazla olması. 
 
Oscar hatta bu durum geçtiğimiz haftalarda bir kural değişikliğine gitmişti, ancak büyük ihtimalle bu da yetersiz kaldı. İlerleyen süreçte Oscar 2021 ile ilgili resmi bir karar açıklanacaktır. Eğer ertelenmezse Oscar, 28 Şubat 2021'de düzenlenecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 54 Dk önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler