Koronavirüs Salgını Nedeniyle Oscar Ödülleri'nde Kural Değişikliğine Gidildi

29.04.2020 12:36 Özgür Eroğlu

 
Koronavirüs sebebiyle çoğu film ertelenmiş durumda ya da yıl sonunda çıkacak olan filmlerin yapım aşaması durdurulmuş durumda. Bu süreçte de elbette Oscar için adaylık gibi hedefi olan filmlerin çoğu, bu virüsten oldukça etkilenmiş durumda. 
 
Bu sebeple de sadece bu yıl için geçerli olacak bir kural değişikliğine gidildi. Daha öncesinde bir filmin Oscar Ödülleri'ne aday olabilmesi için, Los Angeles'ta en az 7 gün boyunca ve her gün en az 3 seans gösterimde kalması gerekiyordu. Bu kural dışında elbette başka kurallar da var. Sadece bu yıl için gösterimde kalma kuralı ortadan kaldırıldı. Diğer tüm kurallar yerine getirildiği durumda film, Oscar'a aday olabilecek. 
 
Salonlar açıldıktan sonra bu kural değişikliği iptal edilecek ve 7 gün koşulu tekrar devreye girecek, ancak diğer şehirlerde gösterime girmesi de kabul edilecek. Kısacası bu süreç içerisinde sadece dijital olarak yayınlanan bir film de Oscar'a aday olabilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 38 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler