Oynaması Ücretsiz Warframe'e Empyrean Genişleme Paketi Yolda

07.07.2019 14:07 Nursema Emre

2013'te piyasaya çıkmasının ardından oyuncu sayısını belli bir seviyede tutmayı başararak kemik bir kitle edinen Aksiyon / RPG oyunu Warframe için yeni içerikler geliyor.
 
Oyunun TecnoCon sunumunda yapılan duyuruya göre oyuna yeni bir sinematik intro, birçok yeni silah, yeni bölümler ve içerikler sağlayacak.
 
Geliştirici Digital Extremes henüz net bir tarih vermemiş olsa da genişleme paketinin 2019 sonu veya 2020 başı gibi bizlerle olması bekleniyor.
 

 
Unreal Tournament serisiyle tanınan ve son olarak The Darkness II'de karşımıza çıkan yapımcı Digital Extremes, oynaması ücretsiz oyunlar furyasına dahil oluyor. Free to Play olan Warframe yine aynı firmanın Dark Sector isimli yapımıyla fazlaca benzer görsellere sahip.
 

 
Yayınlanan tanıtım videosuna hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warframe Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler