Oyuncular Grafik Değil, Derinlik İstiyor

28.04.2010 08:47 Alkan Adakaner


 
     Test Drive Unlimited ilk oyunu ile normalin üstünde grafikler ve geniş oynanış seçenekleri sunarak bize grafikten çok eğlence sunmuştu. Son dönemlerin en büyük trend'i grafik artık güzel görünüşlü, ama atmosfer ve derinlikten yoksun oyunlar oynamamıza neden oluyor.
 
     Test Drive Unlimited 2'nin geliştiricisi Eden Games'in Başkanı David Nadal, Official Xbox Magazine'in yeni sayısına yaptığı açıklamada yeni oyunlarında geliştirilmiş fizik sistemi ve daha geniş bir dünya sunmanın ilk amaçları olduğunu söyledi.
 
     Oyunun teknolojisini AAA sınıfı (1. sınıf) oyunlardan daha çok MMO oyunlarına benzettiklerini ve ilk oyundaki fizikleri yeniden ele aldıklarını söyleyen Nadal,  ilk oyundan deneyiminiz olsa bile yeni oyunda yol olmanın o kadar da kolay olmayacağını da belirtti.

kaynak     
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eden Games Dağıtıcısı: Atari Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 24 Dk önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 39 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler