PUBG Mobile Global Şampiyonası'nda 3. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı!

09.12.2020 13:11 Hamit Can Sayılgan

 
     ESL Gaming tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen 2 milyon dolar ödül havuzlu PUBG Mobile turnuvası, PUBG Mobile Global Şampiyonası'nda 3. hafta 1. gün karşılaşmaları oynandı.
 
     24 profesyonel takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvanın 3. hafta 1. gününde en çok skor alan 5 oyuncu; Solkay (11), Gonzo (10), Ryzen (9), Raum (9), 33Svan (8) oldu.
 
 
 
     Gerçekleşen 4 karşılaşma ardından Futbolist takımından Solkay ve Raum en çok skor alan 5 oyuncu arasında yer aldı. Takım sıralamasında baktığımızda; Bigetron Red Aliens 25 öldürme skoruyla 1. sıraya 54 puanla yerleşti. 2. sırada temsilcimiz Klas Digital Athletics ve 3. sırada Four Angry Men yer aldı. Temsilcimiz Futbolist ise 4. sırada yer aldı.
 
     PMGC, 24 Kasım’dan 20 Aralık’a kadar sürecek olan PMGC Ligi’ne bölünecek. Ardından ise 2021’in başlarında düzenlenecek olan PMGC Finalleri’yle son bulacak. PMGC Ligi her hafta beş gün boyunca yayınlanacak. Bu beş günün ikisinde, 24 takım karşı karşıya gelecek, kalan üç günde düzenlenecek karşılaşmalarda ise sıralamaya giren ilk 16 takım, şampiyona puanları kazanmak için çarpışacak. Oynanacak dört hafta sonunun ardından, en çok şampiyona puanına sahip olan 16 takım, finallere katılma hakkı kazanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 2 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 3 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 4 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 5 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler