PlayStation Portal El Konsolunun Çıkış Tarihi Açıklandı

01.09.2023 17:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, taşınabilir el konsolu PlayStation Portal'ın 15 Kasım'da 199,99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler şu anda PlayStation Direct'te mevcut. PS5 temelli el konsolu uzaktan oynatma seçeneğiyle ön plana çıkıyor.
 
Remote Play bir konsol geliyor
 
 
 
PlayStation Portal, Remote Play yani uzaktan oynatma seçeneğiyle geliyor. PlayStation 5 konsolunuzla beraber deneyimleyebileceğiniz bu el konsolu evinizdeki Wi-Fi ağı üzerinden bağlanmanıza olanak tanıyor. PS5 kontrolcüsü şeklinde karşımıza çıkan konsolda dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler ve DualSense kablosuz kontrolcü özellikleri yer alıyor. 
 
PlayStation Portal konsolu, PlayStation 5 konsolunuzda yüklü olan uyumlu oyunları Wi-Fi ağı üzerinden oynatabiliyor. Konsolu kullanmak için saniyede en az 5 MB geniş bant internete sahip bir ağa bağlanmanız gerekiyor. Daha iyi bir oyun deneyimi için de saniyede en az 15 MB'lık yüksek hızlı bir bağlantı öneriliyor.
 
Oyun deneyiminizin kalitesi Wi-Fi hizmetine bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Öte yandan el konsolunu kullanmak için PlayStation 5 ve PlayStation Network hesabı gerekiyor. 
 
Ön sipariş fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 3 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 3 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 4 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 5 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler