Pokemon Black/White için Grey Versiyon Olmayacak

Serinin yeni oyunu muhtemelen 3DS'e çıkacak.
14.02.2011 01:37 Ersin Kılıç


     Pokemon serisinin yeni oyunu Black and White için kısa bir süre kaldı. Japonların çoktan didik didik ettiği oyun, 4 Mart itibari ile Avrupa raflarını da süsleyecek. Avrupa çıkışını kısa bir süre kalan oyun için yapım ekibinden öncemli bir açıklama da geldi.
 
     Seriyi yakından takip eden oyuncular, bazı Pokemon oyunları için bir çüncü versiyon çıktığını gayet iyi bilirler. Red, Blue ve Yellow gibi...Veya Diamond, Pearl ve Platinium yapımlarını bu duruma örnek olarak verebiliriz.
 
     Oyunun yapım ekibi Gamefreak, Londra'da katıldıkları bir söyleşide oyunun bu üçüncü versiyonu hakkında bir açıklama yapmışlar. İspanyol, MeriStaton adlı sitenin haberine göre yapım ekibi Black/White versiyonu için Grey Edition yani üçüncü bir oyun düşünmüyor. Yapılan açıklamaya göre ekip, Black/White ile bu nesildeki son oyunlarına imza atmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black/White Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler