Powerpuff Girls'ün 20'li Yaşlarındaki Halinin Anlatıldığı Bir Live-Action Dizi Geliyor

25.08.2020 17:37 Özgür Eroğlu

 
1998 yılında başlayan, 2005 yılında son bulan Powerpuff Girls çizgi filmi yeniden yapılıyor, ancak bu sefer live-action dizi olarak.
 
Arrow, The Flash ve Supergirl gibi dizileri yayınlayan CW, yeni süper kahraman dizisini duyurdu. Çoğu kişinin çocukluğunda severek izlediği Powerpuff Girls'ün live-action dizisi geliyor. Ancak bu sefer Powerpuff Girls ekibi çocuklardan oluşmayacak. Çizgi filmde tanıdığımız karakterlerin 20'li yaşlarının başlarından sonlarına kadar olan kısım anlatılacak. 
 
Açıklamaya göre ekip süper kahramanlıktan emekli olmuş, ancak bu sefer de çocukları bu işlere adım attığı için hayal kırıklığı yaşıyorlar. Berlanti Productions ve Warner Bros. Television dizinin yapımcılığını üstlenecek. yaratıcılığını ise Diablo Cody üstlenecek. Ne zaman yayınlanacak bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 3 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 5 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 7 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler