Rapor: Hearthstone Blizzard'a Aylık 20 Milyon Dolar Kazandırıyor

11.08.2015 20:30 Samet Konuksal


    Araştırma firması SuperData, Free to Play oyun pazarının önemli isimlerinden Hearthstone'a odaklanarak yeni bir rapor yayınladı. Yayınlanan raporla beraber Hearthstone'un Blizzard'a sunduğu aylık kazanç ve oyunun aylık oyuncu sayısı ortaya çıktı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Blizzard'ın ücretsiz kart oyunu Hearthstone, firmaya aylık olarak 20 milyon dolar kazandırıyor. Hearthstone sadece kart oyunları alanında değil, MOBA türünde de en tepelere oynuyor. Zira raporda belirtilenlere göre Dota 2 geçtiğimiz Mart ayında Valve'a 18 milyon dolar kazandırmıştı. Hearthstone'un gücü her ne kadar Dota 2'den yüksek olsa da, aylık 123 milyon dolarlık kazanç sağlayan League of Legends'ın yakınına bile yaklaşamıyor.
 
    Bu verilerin haricinde SuperData, Hearthstone'a ait oyuncu istatistikleri de paylaştı. Belirtilenlere göre oyunun PC'de aylık 8 milyon, mobil platformlarda da 9 milyon oyuncusu bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hearthstone: Heroes of Warcraft Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 46 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler