Rapor: Nintendo NX'in Prototipi 6.2 Inch ve 720p Çoklu Dokunmatik Ekrana Sahip

29.08.2016 12:43 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo NX henüz tanıtılmış değil ancak Eurogamer ve MCV gibi birçok önemli oyun basını sayesinde söylenti de olsa konsolun az çok neye benzeyeceğini tahmin edebiliyoruz. Şimdi ise Nintendo haberlerini sızdırmasıyla bilinen Emily Rogers NX hakkında twitter üzerinden yeni bilgiler paylaştı.
 
   Emily Rogers ilk olarak Nintendo NX prototipinin 6.2 inch ve 720p çoklu dokunmatik ekranına sahip olduğunu bildirdi. Ancak bunun prototip olduğunu belirterek son aşamada boyutunun değişebilme ihtimali olduğunu da ekledi.
 
   Emily Rogers bunun dışında Dock Station (Eurogamer'ın haberine göre el konsolunu TV'ye bağlamaya yarayacak istasyon) prototipinin 2 adet usb portu içerdiğini de söyledi. Tabii ki bir önceki söyleminde olduğu gibi bunun da prototip olduğu ve son aşamada değişebileceğini tekrar ekledi. 
 
   Nintendo NX'in 2017 Mart ayında piyasaya çıkması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler