Red Dead Online ve GTA Online için Büyük Güncellemeler Yolda

24.07.2020 18:58 Gazali Çetinkaya

 
Rockstar Games, Red Dead Redemption 2 ile Grand Theft Auto V'in online modları için büyük güncellemelerin yolda olduğunu duyurdu.
 
Red Dead Online güncellemesi 28 Temmuz'da yayınlanacak. Yepyeni bir rolün parçası olarak oyunculara natüralizmin sırlarına tanıtacak yeni Frontier Pursuit, yeni Outlaw Pass ve oyuncu topluluğu tarafından talep edilen çok sayıda özellik ve düzeltme içerecek.
 
GTA Online'ın bu yaz içinde yayınlanacak güncellemesi de yeni içerik ekleyecek. Henüz detaylandırılmadı. 
 
Bu yılın sonlarında iki oyun için daha fazla büyük güncelleme yayınlanacak. Bunlara Red Dead Online için mevcut rollere yeni genişlemeler ve GTA Online'ın şimdiye kadarki en büyük güncellemesiyle tamamen yeni bir yerde geçecek soygunlar dahil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 13 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler