Red Dead Online'a Üç Yeni Tek Kişilik Görev Eklendi

16.02.2021 20:40 Gazali Çetinkaya

 
Rockstar Games, Red Dead Online'a üç yeni tek kişilik görev ekledi.

A New Source of Employment görevleri sadece tek kişilik oynanış için ve görevleri kampta veya postanede postanızı kontrol ederek bulabilirsiniz.
 
İlk görev A One Horse Deal. Braithwaite ailesi Emerald Ranch'ten beyaz bir Arap atı satın alma hazırlığında ve sizin göreviniz atı çalıp, ehlileştirmek ve söylenen kişiye teslim etmek. Tabii bu sırada sizi kovalayan silahlı korumalarla da baş etmek zorundasınız.
 
İkinci görev Rich Pickings. Saint Denis şehri başkanının kaçak mücevher zulası olduğunu öğrenirsiniz. Göreviniz evine gizlice girip mücevherleri çalmak ve satana kadar hayatta kalmak.
 
Üçüncü ve son görev ise Outrider. Bu görevde Brittlebrush Trawl'dan gelen bir vagonu haydutlardan ve diğer tehditlerinden korumanız ve hedefe ulaştırmanız isteniyor. Sürücü ölürse kontrolü sizin almanız gerekecek.

Her bir görevin üç zorluk seviyesi bulunuyor ve her tekrar oynadığınızda giderek zorlayıcı bir hale gelecek.

Rockstar Games'in belirttiğine göre Red Dead Online için daha fazla tek kişilik görev yolda.

Red Dead Online önceden sadece Red Dead Redemption 2'nin içerinde mevcuttu. Artık ayrı olarak da satın alınabilir ve fiyatı tüm platformlarda 159 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler