Red Dead Redemption 2 Türkçe Yaması İptal Edildi

17.07.2020 23:53 Gazali Çetinkaya

 
Anonymous Çeviri, Red Dead Redemption 2'nin PC versiyonu için hazırladıkları Türkçe yamanın yayınlanmasını iptal etti.

Yamanın 20 Temmuz'da yayınlanması planlanıyordu. Yama için fiyat ilk başta 50 TL olarak belirlenmişti. Daha sonra 30 TL'ye düşürüldü.
 
Anonymous Çeviri Donanımhaber forumu üzerinden yaptığı açıklamada "Proje, elimizden gelmeyen ve üzülerek belirtemeyeceğimiz, belirtmemize bizim tarafımızdan imkan olmayan sebeplerle iptal edilmiştir." dedi.

Ayrıca "Anlayamayan arkadaşlar için tekrar ufak bir cümle yazayım. Herhangi bir açıklama yapma yetkimiz, hakkımız, olanağımız yok. Birazcık düşünmenizi rica ediyorum. Kitle, elindeki gücün farkında bile değil." diye belirttiler.
 
Donanımhaber forumu üzerindeki konuyu buradan ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Merlin'in Kazanı, durumun neden kaynaklı olabileceğine dair telif hakları ve bilişim alınında uzman avukat Kadir Kurtuluş'a danıştı. Onun yorumuna da buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler