Red Dead Redemption Remastered mı Geliyor? İşte Heyecanlandıran Detay

28.06.2023 20:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından 2010 yılında oyunculara sunulan aksiyon macera oyunu Red Dead Redemption için yeni bir haber ortaya çıktı. Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi, 15 Haziran tarihinde Red Dead Redemption için yeni bir derecelendirme yayınladı. Bu yeni derecelendirme durumu yeniden düzenlenmiş sürümün habercisi olabilir.
 
Yeni derecelendirme detayları
 
 
 
Kore Oyun Derecelendirme kurulu tarafından Red Dead Redemption oyunu için yapılan bu yeni derecelendirme "CC-NV-230615-001" sınıflandırma numarasını taşıyor. "NV" konsol oyunlarını, "NP" ise PC oyunlarını ifade ediyor. Belgede yer alan Konsol derecelendirmesi, PC sürümünün olmayacağı anlamına gelmiyor.
 
Yeni derecelendirmeler genel olarak yeni bir sürümün ortaya çıkacağı sinyallerini taşıyor. Dolayısıyla yakın zamanda oyunun yeni bir sürümü karşımıza çıkabilir.
 
Red Dead Redemption ilk olarak 18 Mayıs 2010'da PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyunun PC sürümü veya yeniden düzenlenmiş sürümü henüz bulunmuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 4 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 4 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 5 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler