Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu

24.05.2024 13:43 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Emma Create ve geliştirici Caro Builders, şehir kurma ve ticaret simülasyon oyunu Rota's Nautical Chronicles of Trade'in PC (Steam) için duyurusunu yaptı. Oyun, Haziran ayının sonlarında yayınlanacak. Ayrıca 25 Mayıs'ta INDIE Live Expo 2024'te de gösterilecek.
 
Rosecania kıtası zenginliğini çeşitli ülkelerden mal ithal ederek, işleyerek ve ihraç ederek oluşturdu. Bir gün, komşu bir ülkeyi yöneten kral, karadan ticareti imkansız hale getiren ağır bir gümrük vergisi koydu. Rota, ülkesini içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarmak için liman kenti Portamare'de deniz yoluyla yeni bir ticarete başlar. Gemileri kullanarak ticaret yaparak Portamare'yi büyük ölçüde geliştirelim ve Rosecania'nın yeniden canlanmasını hedefleyelim!
 
Portamare kasabasında üç tür sakin vardır: çiftçiler, tüccarlar ve denizciler. Her sakinin kendi becerileri vardır ve tüccarlar söz konusu olduğunda, iş müzakerelerinde aktif bir rol oynarlar. Şehir çevresinde çeşitli tesisler inşa edin ve ihraç ürünleri üretin. Piksel sanatıyla çizilen sevimli sakinler kendi kendilerine mırıldanarak haritada dolaşıyorlar. Bazen turistler kasabamızı ziyaret ediyor! 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler