Remedy Entertainment İki Yeni Nesil Oyun için Büyük Bir Yayıncı ile Anlaştı

26.03.2020 12:43 Gazali Çetinkaya

 
Max Payne 1-2, Alan Wake, Quantum Break ve Control'ün arkasındaki stüdyo Remedy Entertainment yeni nesil çalışmalarına başlamış.

Remedy Entertainment, önümüzdeki birkaç yıl içinde yeni nesil konsollar ve PC için çıkması planlanan iki oyun için büyük bir yayıncı firma ile ortaklık anlaşması yaptığını duyurdu.
 
İlki AAA multi-platform bir oyun. Daha önce "henüz duyurulmamış üçüncü proje" olarak bilinen bu oyun şu anda prodüksiyon öncesi aşamada. İkincisi ise ilki ile aynı seride geçecek küçük ölçekli bir proje. 
 
İki proje de Remedy Entertainment'ın Northlight oyun motoru ile geliştiriliyor.

Detaylar çok yakında paylaşılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler