Resident Evil Village Genişletmesi The Winters 28 Ekim'de Geliyor

14.06.2022 11:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, Resident Evil Village'in yeni genişletme paketi The Winters'ın 28 Ekim'de yayınlanacağını duyurdu. Bunun yanı sıra Village oyuncularına çok oyunculu bir deneyim sunacak olan Resident Evil Re:Verse oyunu da aynı tarihte yayınlanacak. Çok oyunculu yapım, Resident Evil Village oyuncularına ücretsiz olacak.
 
The Winters genişletme paketi, üçüncü şahıs modunu, The Mercenaries: Additional Orders ve Shadows of Rose hikayelerini içerecek. The Winters 28 Ekim 2022'de mevcut tüm platformlara geliyor.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Ana hikaye için üçüncü şahıs modu.
- Yeni bölümleri ve oynanabilir karakterler Chris Redfield, Heisenberg ve Lady Dimitrescu içeren The Mercenaries: Additional Orders paketi.
- Shadows of Rose hikayenin devamı.
- Resident Evil Village'daki olaylardan 16 yıl sonra geçen bu yeni hikaye, baş kahraman Ethan'ın kızı Rose Winters'ın korkunç güçleriyle mücadele etmesini konu alıyor. Oyuncular, bir tedavi arayışı içerisine girecek, gizemli bir alanı keşfedecek ve hayatta kalmaya çalışacak.
 
Öte yandan The Winters genişletmesini ve ana oyunu içeren Resident Evil Village Gold Edition'da 28 Ekim 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam ve Stadia için fiziksel ve dijital olarak yayınlanacak.
 
Resident Evil Village yapımcısı Tsuyoshi Kanda ek olarak ana hikayenin PlayStation VR2 ve Mac için geliştirildiğini duyurdu.
 
Resident Evil Village şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam üzerinden PC ve Stadia için mevcut. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Village Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler