Sea of Thieves'e dayalı bir masa oyunu geliştiriliyor

05.03.2023 15:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Rare tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından oyunculara sunulan korsan temalı açık dünya çok oyunculu macera oyunu Sea of Thieves'e dayalı yeni bir masa oyunu geliyor. Steamforged Games ve Rare aracılığıyla oyunculara sunulacak olan bu yeni masa oyunu şu anda geliştirilme aşamasında yer alıyor ve bu geliştirilme durumu ekipler tarafından doğrulanıyor.
 
Hazine avı ve deniz savaşlarını içereceği bildirilen yeni masa oyunu
 
 
 
Geçtiğimiz aylarda böyle bir oyunun geliştirildiğine dair çeşitli söylentiler ortaya çıkmıştı ancak bu durumda şu anda resmi olarak doğrulanmış oldu. Steamforged Games tarafından paylaşılan Twitter gönderisinde şu ifadeler yer alıyor: "Rare ekibi ile iş birliği içerisinde Sea of Thieves'e dayalı bir masa oyunu geliştiriyoruz. Önümüzdeki yıl yayınlayacağımız yeni masa oyununda yeni maceralara yelken açabilecek, demir atabilecek ve yeni denizlere doğru açılabileceksiniz." 
 
Şu anda masa oyunu hakkında çok fazla detay yer almıyor ancak Sea of Thieves dinamikleri göz önüne alındığında hazine avı ve deniz savaşlarını içereceği varsayabiliriz. Bakalım nasıl bir oyun bizlere sunulacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea of Thieves Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Rare Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler