Sea of Thieves'in 10. Sezonu Ekim Ayına Ertelendi

27.07.2023 21:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Rare ekibi tarafından oyunculara sunulan korsan temalı açık dünya macera oyunu Sea of Thieves'in 10. sezonu Ekim ayına ertelendi. Ekip, yayınladığı bir blog gönderisinde ve bir video içeriğinde (aşağıda) oyun için yeni sistemler sunmak istediklerini ve bunun için de birkaç aya ihtiyacı olduğunu aktardı.
 
Oyunun yeni sezonu gecikmeli geliyor
 
 
 
Korsan temalı yapım Sea of Thieves'in 9. sezonu geçtiğimiz Mart ayında yayınlandı ve oyunun web sitesinde yer alan SSS (sıkça sorulan sorular) kısmına göre her sezonun yaklaşık üç ay sürdüğü belirtildi. Rare ekibi normal şartlarda 10. sezonu Ağustos ayında yayınlamayı planlıyordu ancak çarşamba günü yeni sezonun ertelendiğine dair "zor bir karar" aldıklarını açıkladı. 
 
Topluluk başkanı Christina McGrath erteleme ile alakalı "Bu, kolaylıkla verdiğimiz bir karar değil. Bu ertelemeyi yaptığımız için gerçekten üzgünüz" ifadelerini kullandı. Ayrıca McGrath birçok oyuncunun 100. seviyeye ulaşmış olduğunu ve yeni içeriklerin 10. sezon gelene kadar  yeterli olacağını söyledi.
 
Sezon güncellemesi 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea of Thieves Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Rare Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler