Shadowlands, World of Warcraft'ın En Çok Ön Sipariş Verilen Genişlemesi Oldu

01.11.2020 22:50 Gazali Çetinkaya

 
World of Warcraft'ın sekizinci genişlemesi Shadowlands, World of Warcraft'ın 16 yıllık tarihinde en çok ön sipariş verilen genişleme olmayı başardı.

Activision Blizzard CEO'su Bobby Kotick tarafından belirtilene göre "Geçtiğimiz yıl Classic'in çıkışıyla abone tabanının ikiye katlandığından beri eşi benzeri görülmemiş etkileşim sayılarına ulaştık. Shadowlands genişlemesinin ön satışları, herhangi bir genişlemenin çıkışından önce gördüğümüz en yüksek seviyede."

Bobby Kotick, World of Warcraft etkileşiminin şu anda en yüksek seviyede olduğunu ve Activision'ın diğer markaları Call of Duty ve Candy Crush'ın yanı sıra World of Warcraft'ın da yıllık 1 milyar Doların üzerinde gelir ettiğini belirtti.

Shadowlands 24 Kasım'da çıkacak. Çıkış öncesi etkinliği 10 Kasım'da başlayacak ve Castle Nathria raid 8 Aralık'ta birinci sezon ile birlikte gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 2 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 4 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 6 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler