Skull & Bones Yeni Bir Vizyonla Tam Kapasite Geliştiriliyor

10.09.2020 09:55 Gazali Çetinkaya

 
Skull & Bones kreatif direktörü Elisabeth Pellen, oyunun geliştirme sürecine dair güncellemede bulundu.

Belirtilene göre oyun yeni bir vizyonla birlikte tam kapasite olarak geliştiriliyor ve ekip oyunu uzun yıllar boyunca desteklemeyi planlıyor.

Bugün Ubisoft Forward etkinliği düzenlenecek fakat oyunun bu etkinlikte olmayacağı şimdiden doğrulandı. Oyundan yeni haberler 2021'de.

"Öncelikle, gösterdiğiniz inanılmaz sabırdan dolayı hepinize çok teşekkür ederiz. Oyundan yeni haberler beklediğinizi biliyoruz ve bu yüzden Skull & Bones'un yeni bir yeni bir vizyonla birlikte tam kapasite olarak geliştirildiğini doğrulamaktan büyük heyecan duyuyorum. Ubisoft Singapur'daki ekibimiz oyunu çıkarmaya ve önümüzdeki uzun yıllar boyunca desteklemeye kararlı. 10 Eylül'de Ubisoft Forward etkinliğinde yer almayacak olsa da oyunu ileride tanıtma planları üzerinde çalışıyoruz. Beklediğinize değecek."

"Birçoğunuz oyunu neden ertelediğimizi merak ediyor. Bunun cevabı ise daha fazla zamana ihtiyacımız var. Skull & Bones için daha büyük şeyler hayal ettik ve bu tutku doğal olarak beraberinde daha büyük zorluklar getirdi."

"Bu zorluklar gerekli ertelemelere sebep oldu ve bazı kritik soruların ele alınması gerekiyordu. Bu sorular: klasik korsan fantezisini nasıl modernize edebiliriz, nasıl daha sürekleyici ve derin bir deneyim sunabiliriz, oyun içinde nasıl daha havalı ve unutulmaz anlar yaratabiliriz. Bu soruların yanıtlaması için daha fazla geliştirme süresine ihtiyacımız olduğu çok açıktı."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler