Sony, Firewall Ultra'yı PlayStation VR2 için Duyurdu

07.09.2022 14:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici First Contact Entertainment, PlayStation VR2 için Firewall Zero Hour'un devam oyunu Firewall Ultra'yı duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Firewall Ultra, Firewall serisinin bir sonraki oyunu olarak karşımıza çıkacak. PlayStation VR2'nin sunduğu yeni özelliklerden yararlanacak. Orijinal oyundan yaklaşık beş yıl sonra çıkış yapacak olan bu yapım, bir sonraki nesle taşınıyor. PlayStation VR2, 4K HDR ile çok daha yüksek düzeyde görsellik sunuyor. Tüm karakter modelleri tamamen yenileniyor.
 
Firewall Ultra'da ayrıca yeni alanlar ve yeni dokularla eksiksiz deneyim sunmaya çalışılacak. Ayrıca yeni yerler ve içerikler yer alacak. Son dört yıldır topluluğu dinlediğini belirten ekip, Firewall Ultra'yı özel sunucularda oynayacağını bildiriyor. 
 
Tüm bunlara ek olarak, Firewall Ultra, göz takip sistemi gibi yeni PlayStation VR2 Sense Teknolojisinin özelliklerini bünyesinde barındıracak.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Firewall: Zero Hour Platformlar: PS4 Geliştirici: First Contact Entertainment Inc. Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler