Söylenti: Minecraft Temalı Gerçek Zamanlı Bir Strateji Oyunu Geliştiriliyor

08.06.2022 17:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Eski Giant Bomb kurucu ortağı ve editörü Jeff Gerstmann, yakın tarihli bir Twitch canlı yayınında Mojang'ın başka tür Minecraft oyunu üzerinde çalıştığını belirtti.
 
Gerstmann oyun hakkında şunları söyledi:  "Geliştirilmekte olan yeni bir Minecraft oyunu var. Bu oyunun Microsoft etkinliğinde duyurulacak bir şey olup olmadığını bilmiyorum. Yapım aşamasındaki bu Minecraft oyunu farklı bir türde olacak. Microsoft şu anda bunu test ediyor. Temel açıklamayı ve oyundan birkaç ekran görüntüsü gördüm. Geliştirilmekte olan oyun gerçek zamanlı bir strateji oyununa benziyor.
 
Oyunda birimlerinize üçüncü şahıs bakış açısıyla emir veriyorsunuz. Oyun, bir hikayeyi, ara sahneleri ve daha fazlasını içeriyor. Ancak gördüğüm rapor, oyunun çoğu kısmının bitmemiş olduğunu belirtiyor.
 
Tahminimce Microsoft bunu yakın zamanda duyurmayacak. Çünkü henüz erken aşamada görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 14 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 34 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler