Söylentiye Göre Obi-Wan Dizisinin Yapımına Önümüzdeki Ay Başlayacak

17.08.2020 13:15 Özgür Eroğlu

 
Disney+'ta yayınlanan The Mandalorian dizisinden sonra hayranları tekrar heyecanlandıran Disney, Obi-Wan dizisinin müjdesini de vererek bizleri yine heyecanlandırmıştı. Yayın tarihi net olarak belli olmayan dizinin aynı şekilde yapımına ne zaman başlanacağı da belli değil. 
 
Ancak son çıkan söylentiye göre dizinin yapımı önümüzdeki ay başlayacak. Konu Star Wars olduğu zaman bildiğiniz gibi ortalık söylentiyle doluyor ve hangisinin doğru olup olmadığı bir süre anlaşılamıyor. Bir şeyleri saklama konusunda epey iyiler çünkü.  
 
Ancak dizinin yayınlanma tarihi için 2022 denmişti. Çekim öncesi hazırlıklara ve diğer işlere önümüzdeki ay başlanması aslında mantıklı. Her şeyi bitirmek için yaklaşık olarak 1.5 yılları var ki bu da yeterli bir süre. 
 
Dizinin başrolünde Ewan McGregor bulunuyor. Dediğim gibi 2022 yılında da yayınlanması bekleniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler