Square Enix, Xbox Konsollarını Destekleme Sözü Verdi

30.07.2023 13:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Final Fantasy, Deus Ex ve daha fazlasıyla ön plana çıkan Square Enix yeni açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda şirketin CEO'su Takashi Kiryu, Final Fantasy 14'ün Xbox platformuna geleceğini aynı zamanda ileriye dönük olarak daha fazla destek vereceğini açıkladı. FF 14'ün Xbox Series'e gelişi Microsoft Gaming CEO Phil Spencer ile oyunun yapımcısı ve yönetmeni Naoki Yoshida tarafından duyuruldu.
 
Ekipler çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Bu ortaklık ve destek konusunda iki taraf çeşitli açıklamalarda bulunurken Square Enix, Xbox platformları için daha fazla destek sözü verdi. Las Vegas'ta gerçekleştirilen etkinliğin ardından bir Tweet gönderisinde Spencer şu ifadeleri kullandı: "Final Fantasy XIV'ün Xbox'a gelişini duyurmak için [Yoshida] ve Kiryu-san ile sahnede olmaktan çok keyif aldım. Xbox topluluğunun Warriors of Light'a katılımı için çok heyecanlıyız ve gelecekteki oyunlarda Square Enix ile yakın iş birliği yapmayı dört gözle bekliyoruz." 
 
Birtakım açıklamalar ile devam eden etkinliğe Yoshida'nın şu sözleri de ön plana çıktı: "Yaptığımız bu iş birliği ile son derece memnunuz. Gelecekte Xbox ile çalışmaya kararlıyız."
 
Bu açıklamalarla beraber iki şirketin de iş birliği içerisinde olduğunu ve ileriye dönük olarak birbirlerine olan desteklerini sürdüreceğini söyleyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 31 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler