Star Wars Battlefront II'deki Mikro Ödemeler Geçici Olarak Kaldırıldı

17.11.2017 20:27 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts, oyuncu topluluğu tarafından gelen tepkilerden sonra Star Wars Battlefront II'deki mikro ödemeleri kaldırdıen azından şimdilik. 
 
   Star Wars Battlefront II'deki mikro ödemelerin kaldırılma kararı Electronic Arts ve Disney arasındaki konuşmadan sonra gerçekleşti. Venturebeat'in kaynaklarına göre, Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson ile The Walt Disney Company Başkanı Bob Iger arasında yapılan telefon konuşmasında sonra Electronic Arts PlayStation Store, Xbox Store, Origin ve Amazon üzerinden kristaller (oyundaki para birimi) satın alımını kaldırdı.  
 
   Electronic Arts,

   "Oyunculara haksız avantajlar sağlama konusundaki endişelerinizi duyduk. Bunun oyuna gölge düşürdüğünü fark ettik. Bizim niyetimiz asla bu değildi. Maalesef doğru bir şekilde yapamadık.
 
   Sizi yüksek sesle ve net bir biçimde duyduk, bu yüzden tüm oyun içi satın alımları kapatıyoruz. Şimdi dinlemeye, ayarlamaya ve dengelemeye daha fazla zaman ayıracağız. Bu, oyundaki kristalleri satın alma seçeneğinin artık çevrimdışı olması ve tüm ilerlemenin oyunu oynayarak kazanılacağı anlamına geliyor. Kristalleri oyun içi satın alma seçeneği daha sonraki bir tarihte, ancak oyunda değişiklikler yaptıktan sonra ulaşılabilir hale gelecektir. Bunun üzerinde çalışırken daha fazla ayrıntı paylaşacağız."
 
   Firma tarafından da belirtildiği üzere mikro ödemeler geçici olarak kaldırıldı ve daha sonraki bir tarihte düzenlenmiş olarak oyuna tekrar eklenecek.
 
   Star Wars Battlefront II PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Battlefront II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler