Star Wars Battlefront II'nin Son Güncellemesi The Battle on Scarif Yarın Yayınlanacak

28.04.2020 21:59 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici DICE, Star Wars Battlefront II için The Battle on Scarif güncellemesinin 29 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme oyunun Supremacy ve Instant Action modlarına Hoth, Tatooine, Yavin 4, Death Star II ve Scarif bölgelerini ekleyecek. Ayrıca tüm co-op görevler artık çevrimdışı solo olarak da oynanabilecek.
 
Bunun yanı sıra Rey, Kylo Ren, Emperor Palpatine ve Darth Maul için yeni kostümler ve kozmetikler de eklenecek. 
 
Bu oyunun son içerik güncellemesi.

Battlefield V'in de son içerik güncellemesi Haziran ayında yayınlanacak. Geliştirici ekip DICE bundan sonra yeni Battlefield oyununa odaklanacak ve yeni Battlefield oyununun 2021 yılında çıkması planlanıyor.

Star Wars Battlefront II: The Battle on Scarif güncellemesi tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Battlefront II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler