Star Wars Battlefront II'nun Hikaye Modu için Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

15.07.2017 23:35 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts ve geliştirici stüdyo DICE, D23 Expo Games sunumu esnasında Star Wars Battlefront II için bir geliştirici günlüğü yayınladı.
 
   Dört dakika uzunluğunda olan geliştirici günlüğünde oyunun hikaye modu hakkında konuşuluyor ve hikaye moduna ait görüntüler ile konsept tasarımlar yer alıyor.
 
   Star Wars Battlefront II'nin hikayesi Spec Ops: The Line'ın ortak yazarı Walt Williams ve eski IGN video oyun editörü Mitch Dyer tarafından yazılacak. Hikaye modunun tanıtım yazısı şu şekilde:
 
   Yeni Bir Kahraman, Yeni Bir Hikaye

  30 yıllık bir süreci kapsayan ve STAR WARS: RETURN OF THE JEDI ile STAR WARS: THE FORCE AWAKENs arasındaki bağlantıyı kuran, duygu yüklü yeni bir STAR WARS macerasında hem karada hem uzayda çok etkili, elit bir özel kuvvet askerinin gözünden oynayın.
 
   Star Wars Battlefront II 17 Kasım 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
   Geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Battlefront II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 2 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 2 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler